Tema 2 - Färg, Elin Ö


Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Det var svårare än vad jag trodde att fota till temat "färg". Så här blev i alla fall resultatet. Den föreställer ett par färgglada arbetshandskar, ett öskar och att par åror som syns lite suddigt i bakgrunden. Vi skulle sjösätta grannarnas båt och då tog jag tillfället i akt och knäppte bilden.

Andra temat

Nu är det tisdag vilket betyder nytt tema. Jag, Elin E är den första att välja tema och har valt färg för att det känns som ett bra ganska enkelt andra tema.

Hejdå Sissi

Tyvärr har Sissi bestämt sig för att hoppa av vårt fotoprojekt så nu är vi en duo.

Första temat: Självporträtt, Elin E

Hej! jag är då Elin Englund, 17år. Jag går andra året på Samhällsprogrammet i Piteå. Jag började fota i höstas då jag läste kursen Fotografi A och köpte min kamera Canon rebel T1i i USA i december (den heter Canon 500D i Europa). Min fotografikurs är nu slut men jag fortsätter att fota och har massor kvar att lära mig. Om ni vill kolla på fler av mina foton så kan ni gå in på min flickr.

Första temat var självporträtt och det är svårare än det låter, man måste fixa med att hålla upp kameran själv eller ha en bra timing på själv utlösaren och det är inte lika lätt som att säga åt någon att göra något och se hur de ska flytta sig. Jag hade massa ideér och provade lite olika saker och det här blev resultatet. Det hade varit mycket trevligare med en fjärrutlösare och ett stativ men det är väl bara att göra det bästa av det. En snyggare vattenstämpel behövs definitivt och jag får jobba på det.



Tema 1 - Självporträtt, Elin Ö



Elin Öhlund: Musik. Fotografi. Dans. Resa. Skor. Sommar. Vindsurfing. Båt. Familj. Vänner.

Första temat!

Nu kör vi igång med vårt fotoprojekt. Varje vecka kommer vi, Elin Englund, Elin Öhlund och Sissi Öquist lägga ut en bild med ett tema som vi turas om att välja. Första veckan har vi valt tillsammans att vi ska för att visa vilka vi är ta ett självporträtt. Vi kommer att välja ett nytt tema varje tisdag och lägga ut bilder under veckan.

Enjoy!

RSS 2.0